MAGASNAK TALÁLJA A VÍZDÍJAT? FÚRASON KUTAT MOST.

Keresés

Üdvözlöm!

 

Sztankovics Sándor víz kútfúró kisiparos vagyok.

 Egyéni vállalkozás 2003 ban kezdte működését. Kútfúrást Pest, Heves, Nógrád megyében vállalunk. Jól képzett szakemberekkel, megfelelő technológiával, napjaink korszerű anyagú és szerkezetű kutjai elkészítését vállaljuk rövid határidőre garanciával. 

Kutakat 200 mm-es, 160 mm -es, 125mm, -es béléscsővel lehet rendelni.

Tel: 06-20/209-5356

 

Ajánlat kérő lap, bírság mentes kút legalizálására.

Határidő 2023 12. 31.

Üzenő fal:

Dátum
Feladó
Tárgy

Kútfúrás Aszód

Tisztelt Sztankovics Úr ! Aszódon az Evangélikus gimnázium mellett vásároltam építési telket. Kérdésem, hogy ezen a területen fúrt már kutat, ha igen kb. milyen mélységű kútra lenne szükség nem ivóvíz szivattyúzásához. Új építésű házamban külön vízkörrel szeretném megoldani a wc-k, öblítését, mosógép és mosogatógép vízellátását valamint az autó mosást. Üdv Dudás Richárd

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Kútfúrás Aszód

30-40m mély kúttal már meglehet csinálni. Ha pontosítani szeretne, ajánlatkérőn a részleteket is meg tudjuk beszélni.

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Re:Kútfúrás Aszód

Köszönöm a gyors választ, keresni fogom.

Üdv Dudás Richárd

Dátum
Feladó
Tárgy

Kútfúrás

Már régóta nem volt a kertemben kút, a mester úrral megbeszéltünk egy időpontot és és 6 óra múlva már locsoltam. Azóta is a legszebb kertem van a környéken. Igazi korrekt mestert ismertem meg. Még egyszer tisztelettel!
Király Péter

Dátum
Feladó
Tárgy

Homokos, iszapos fúrt kút

Tisztelt Sztankovics Úr!

Egy jópár éve Ön fúrt nálunk kútat Fóton a Hegyalja utcában. A kút müködött eddig, igaz eléggé homokolt, de egy homokszürővel megoldottuk. Most valami történt vele, a szivattyú alig indult, és nagyon sáros vizet hozott fel. Nagy nehezen felhúztuk a szivattyút, ami szintén vastagon volt sárral. A férjem megmérte és sokkal fentebb van az alja mint amikor elkészült a kút.Kérdésem, jhogy Ön vállal-e kúttisztítást, és ha igen milyen árfekvésben?
Várom válaszát. Üdvözlettel:Molnár Éva

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Homokos, iszapos fúrt kút

Tisztelt Hölgyem!

Természetesen vállalom a saját kútjaim javítását, felújítását, karbantartását! 1 hónapon belül tudok menni, kérem hogy az e.-mail címemre küldje el telefonszámát címét a részletek megbeszélése miatt.

Tisztelettel. Sztankovics sándor

Dátum
Feladó
Tárgy

Húzószár

Egy húzószár -1000mm-a hozzá tartozó szerelvényekkel /40-es csövem van/szállítással -tiszaújvárosba mennyibe kerül?
Tisztelettel:Hozdik Ferenc

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Húzószár

Tisztelt Hozdik Úr!
A postaköltség 1200-1500 Ft között változik, attól függően, hogy postapontra,(Tiszaújvárosban Coop üzlet, és Szederkényi italház )vagy házhoz kéri-e a küldeményt, valamint az utánvétes szolgáltatásra is számolnak néhány száz forintot, az utalás olcsóbb. A megrendelést követően kb 1 héten belül tudunk postázni.

Dátum
Feladó
Tárgy

Kútfúrás

Tisztelt Sztankovics Úr!

Ludányhalásziban a pontyos tó partján van egy kutam, kb 6 m, amiből tiszta vizet még szűrők beépítésével sem tudtam nyerni! A szűrők hamar eldugulnak, barnás iszappal, a víz mikrózásra, melegítésre, bebarnul, vasas szaga van.A kútfúró anno egy kézi fúrásos vizes technológiával fúrta, és mivel elért egy keményebb réteget, nem tudott lejjebb menni. Egy új kút fúrásán gondolkodunk, mivel egy kb 30 m-re lévő szomszédomnál viszont gyönyörű tiszta víz van kb ilyen mélységen. Kérem írja meg nekem, hogy mennyiért vállalná el a kútfúrást, ha egyáltalán vállalja. köszönettel Schuszt György

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Kútfúrás

Tisztelt Uram!

Szívesen elvállalom a munkát. Ott a tónál 10-15m es kutakat készítettünk 160mm -200mm béléscsővel, száraz technológiával. Szép tiszte vizet adnak. De sajnos csak 3-4 héten belül tudunk menni fúrni.
Minden kút egyedi igényekre van készítve ezért az árat csak az ajánlatkérő lap kitöltése után tudom önnek megírni.
Tisztelettel: Sztankovics Sándor

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Tisztelt kúttulajdonos

Az engedély nélkül létesített ásott vagy fúrt kutak tulajdonosainak 2023. december 31-ig kell kérelmezni a tulajdonukban álló kút fennmaradási, avagy megszüntetési engedélyezési eljárását.

A települési önkormányzat jegyzőjének  fennmaradási engedélye szükséges az olyan ásott és fúrt kúthoz, amely kút együttesen teljesíti az alábbi feltételeket:

  1. a kút helye nem érinthet vízbázisvédelmi védőterületet
  2. a kút nem érint karszt- vagy rétegvizet
  3. 500 m3/év vízigénybevétel alatti
  4. a kút épülettel rendelkező ingatlanon van
  5. magánszemély a kérelmező
  6. a vízkivétel házi ivóvízigény és a háztartási igények kielégítését szolgálja és
  7. a kút nem gazdasági célú vízigényt szolgál.

Amennyiben a fent felsorolt feltételek közül bármelyik nem teljesül, akkor a területileg  illetékes Katasztrófavédelmi Igazgatóság , mint vízügyi hatóság hatáskörébe tartozik a kút fennmaradási engedélyezési eljárása.

Az engedélyezési eljárás mentes az illeték- és díjfizetési kötelezettség alól. Az eljárás során felmerülő egyéb költségek, valamint a dokumentáció készítés költségei a kérelmezőt terhelik. A kutak dokumentálása és felmérése, a törvényben előírt jogosultsággal végezhető, ennek költségéről, érdeklődjön telefonon, vagy emailben.

A Belügyminisztérium tájékoztatója alapján az eljárások célja, hogy e vízil étesítmények regisztrálva legyenek, adatbázisba kerüljenek, illetve, hogy a vízkészletekkel való gazdálkodás és a felszín alatti vizek minősége nyomon követhető legyen. Vízkészleteink és környezetünk megóvása közös érdekünk.

 

© 2017 Minden jog fenntartva.