MAGASNAK TALÁLJA A VÍZDÍJAT? FÚRASON KUTAT MOST.

Keresés

Üdvözlöm!

 

Sztankovics Sándor víz kútfúró kisiparos vagyok.

 Egyéni vállalkozás 2003 ban kezdte működését. Kútfúrást Pest, Heves, Nógrád megyében vállalunk. Jól képzett szakemberekkel, megfelelő technológiával, napjaink korszerű anyagú és szerkezetű kutjai elkészítését vállaljuk rövid határidőre garanciával. 

Kutakat 200 mm-es, 160 mm -es, 125mm, -es béléscsővel lehet rendelni.

Tel: 06-20/209-5356

 

Ajánlat kérő lap, bírság mentes kút legalizálására.

Határidő 2023 12. 31.

Üzenő fal:

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Húzószár

Tisztelt Hozdik Úr!
A postaköltség 1200-1500 Ft között változik, attól függően, hogy postapontra,(Tiszaújvárosban Coop üzlet, és Szederkényi italház )vagy házhoz kéri-e a küldeményt, valamint az utánvétes szolgáltatásra is számolnak néhány száz forintot, az utalás olcsóbb. A megrendelést követően kb 1 héten belül tudunk postázni.

Dátum
Feladó
Tárgy

Kútfúrás

Tisztelt Sztankovics Úr!

Ludányhalásziban a pontyos tó partján van egy kutam, kb 6 m, amiből tiszta vizet még szűrők beépítésével sem tudtam nyerni! A szűrők hamar eldugulnak, barnás iszappal, a víz mikrózásra, melegítésre, bebarnul, vasas szaga van.A kútfúró anno egy kézi fúrásos vizes technológiával fúrta, és mivel elért egy keményebb réteget, nem tudott lejjebb menni. Egy új kút fúrásán gondolkodunk, mivel egy kb 30 m-re lévő szomszédomnál viszont gyönyörű tiszta víz van kb ilyen mélységen. Kérem írja meg nekem, hogy mennyiért vállalná el a kútfúrást, ha egyáltalán vállalja. köszönettel Schuszt György

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Kútfúrás

Tisztelt Uram!

Szívesen elvállalom a munkát. Ott a tónál 10-15m es kutakat készítettünk 160mm -200mm béléscsővel, száraz technológiával. Szép tiszte vizet adnak. De sajnos csak 3-4 héten belül tudunk menni fúrni.
Minden kút egyedi igényekre van készítve ezért az árat csak az ajánlatkérő lap kitöltése után tudom önnek megírni.
Tisztelettel: Sztankovics Sándor

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Re:Kútfúrás

Tisztelt Sztankovics Úr, Köszönöm a válaszát, küldtem egy ajánlatkérőt tegnap. Üdvözlettel: Schuszt György

Dátum
Feladó
Tárgy

Szakmai Kérdés.

Tisztelt Uram.
Ásott gyűrűs kutat ( 7 gyűrű ) átalakítottak fúrt kúttá ( a kút alján egy cső pereme látszik, és abba vezették a szívó csövet. ) Régen nem használták. Most egy 800 w. házi vízművet kötöttünk rá. A szűrőt gyakran kell tisztítani, iszapos víz miatt. A hozam sem a vízmű paraméterei alapján jön.
Ezen problémákat hogyan lehetne orvosolni? Illetve ebben tudna segíteni?

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Szakmai Kérdés.

Amiért nem adja a vizet a kút rendesen valószínűleg ez okozza a problémát. Meglehetne próbálkozni konpreszorozással, a szivattyú teljesítményének csökkentésevel, átszűrőzéssel.

Dátum
Feladó
Tárgy

fúrt kút

Üdvözlöm!fúrt kutam van.semmi pontosát nem tudok róla.se mélység semmit.évek óta nem volt használva.házi Vízmű működött korábban rajta.ha újra szeretném használni hogy tudok meggyőződni róla hogy van benne viz,stb..

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:fúrt kút

tisztelt Uram!

Egy erősebb zsinegre köt egy súlyt, leengedi, csobbanás pont a megütött víz szint, amikor leért akkor már nem húz a nehezék , az a az alja a kútnak.

tisztelettel: Sztankovics Sándor

Dátum
Feladó
Tárgy

szivattyú típus

Tisztelt Sztankovics Sándor !

A segítségét szeretném kérni. Az udvarunkban lévő ásott kút vízfelszíne 12 m.- re van a földfelszíntől. A kútban kb. 1,5 m víz található. Ön szerint milyen típusú és teljesítményű szivattyút kellene vásárolnom, hogy a kertet locsolni tudjam. Válaszát előre is köszönöm!

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:szivattyú típus

ANG csavar szivattyú úszókapcsolóval már megfelelő
Kérjen árajánlatott szivattyúra és összerakjuk önnek konplett, csatlakozókkal, kikötőzsinórral, kpe csővel stb.

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Tisztelt kúttulajdonos

Az engedély nélkül létesített ásott vagy fúrt kutak tulajdonosainak 2023. december 31-ig kell kérelmezni a tulajdonukban álló kút fennmaradási, avagy megszüntetési engedélyezési eljárását.

A települési önkormányzat jegyzőjének  fennmaradási engedélye szükséges az olyan ásott és fúrt kúthoz, amely kút együttesen teljesíti az alábbi feltételeket:

  1. a kút helye nem érinthet vízbázisvédelmi védőterületet
  2. a kút nem érint karszt- vagy rétegvizet
  3. 500 m3/év vízigénybevétel alatti
  4. a kút épülettel rendelkező ingatlanon van
  5. magánszemély a kérelmező
  6. a vízkivétel házi ivóvízigény és a háztartási igények kielégítését szolgálja és
  7. a kút nem gazdasági célú vízigényt szolgál.

Amennyiben a fent felsorolt feltételek közül bármelyik nem teljesül, akkor a területileg  illetékes Katasztrófavédelmi Igazgatóság , mint vízügyi hatóság hatáskörébe tartozik a kút fennmaradási engedélyezési eljárása.

Az engedélyezési eljárás mentes az illeték- és díjfizetési kötelezettség alól. Az eljárás során felmerülő egyéb költségek, valamint a dokumentáció készítés költségei a kérelmezőt terhelik. A kutak dokumentálása és felmérése, a törvényben előírt jogosultsággal végezhető, ennek költségéről, érdeklődjön telefonon, vagy emailben.

A Belügyminisztérium tájékoztatója alapján az eljárások célja, hogy e vízil étesítmények regisztrálva legyenek, adatbázisba kerüljenek, illetve, hogy a vízkészletekkel való gazdálkodás és a felszín alatti vizek minősége nyomon követhető legyen. Vízkészleteink és környezetünk megóvása közös érdekünk.

 

© 2017 Minden jog fenntartva.