MAGASNAK TALÁLJA A VÍZDÍJAT? FÚRASON KUTAT MOST.

Keresés

Karier 

 
20 éve működő egyéni vállalkozásomba hatvani telephelyre betanított kútfúró - kútfúrógép kezelő munkatársat keresek.
 
Működési területünk: Heves-, Pest-, és Nógrád megye.
 
Fúrt kutakat készítün öntözési és háztartási célra. Szükség szerint szivattyút telepítünk, kútaknát készítünk, vízvezetéket szerelünk. 
 
A munkaidő: 8.00-tól 16.00-ig. Kezdés reggel 7.00 órakor a telephelyen. Felpakoljuk a kisteherautóra a szükséges gépeket, szerszámokat, anyagokat és kivonulunk a megrendelés színhelyére. Műszak végén munkahelyi rendet rakuk és idulunk haza. Heti 3-5 munkanappal lehet számolni, melyek során a műhelymunka alkalmával felkészülünk a következő fúrásra, és fúrunk.
 
A pályakezdőket betanítom, a fúrómester felügyelete alatt kell elsajátítani a szükséges gép-, anyag-, és eszköz használatának fogásait.
Sikeres betanulás után plusz teljesítménybér jár.
 
Előre lépési lehetőség: fúrógép-kiszolgáló pozícióból fúrógép-kezelő, fúrógép-kezelő pozícióból betanított-kútfúró, betanított-kútfúró pozícióból pedig -érettségivel-, műszakvezető.
 
Ideális jelölt vagy ha szeretsz szabadban dolgozni, van gépkezelői gyakorlatod, műszaki érzéked, tudsz vezetni, nem riadsz vissza egy kis szereléstől sem. Fontos hogy tanítható legyél.
 
A próbanapra a jelentkezés folyamatos. Ezeket a napokat természetesen fizetem. 
Fizetés: alap, plusz teljesítménybér, hetente, a hét utolsó munkanapján. Kezdő órabér: 1200-1600 ft/ óra.
 
A jelenkezéshez add meg nevedet és a telefonszámodat, mikor tudsz kezdeni, milyen képesítéseid, képzettséged van. Rendelkezel-e jogosítvánnyal, miért érdekel ez a munka, mi motivál?
 
 
Fissítve: 2021 03 27

 

© 2017 Minden jog fenntartva.